Professionel business clairvoyance

Styrk din virksomhed med clairvoyant business rådgivning

Er du selvstændig og vil du

  • have større flow i din virksomhed
  • udvikle virksomheden i overensstemmelse med den, du er
  • få det bedste ud af dine og virksomhedens ressourcer
  • udleve dit fulde potentiale gennem din forretning

Og er du villig til at gøre, hvad der skal til for at nå dine mål?

Business clairvoyance er for dig, der ønsker at udvikle en autentisk virksomhed. Og business clairvoyance er for dig, der gerne vil opnå succes og samtidig have dig selv med i din forretning.

Ved en clairvoyant business rådgivning tager jeg udgangspunkt i dig og din virksomhed. Det, der sker under en session er, at jeg fokuserer på den information, jeg modtager i clairvoyancen og denne information samt råd videreformidles til dig. I slutningen af din session taler vi nærmere om de budskaber, du har fået og hvordan de kan bringe dig videre.

Her er nogle eksempler på hvilke områder, jeg kan komme ind på:

  • virksomhedens retning og potentiale
  • salg og markedsføring
  • sammenhængen mellem dig og din virksomhed
  • udfordringer med ansatte eller eksterne konsulenter

Det kan være problemer og udfordringer, som kan kræve mange timers konsulentarbejde at finde frem til. Med en business clairvoyance skyder du genvej til det, der er væsentligt at tage sig af i din virksomhed.

Jeg får også information om, hvordan du bedst bringer dig selv i spil, for at få en virksomhed, du er stolt af og efter en session, ved du, hvor du skal starte og hvordan du skal prioritere for at få de bedste resultater.

En ny retning kræver kun én session til at du kan komme i gang med arbejdet. Hvis du får brug for at justere din handlingsplan på et senere tidspunkt eller ønsker et nyt boost af din virksomhed, kan du altid booke en ny tid.

Du kan vælge mellem 2 forskellige sessions:

Business clairvoyance i Charlottenlund

Vi mødes personligt i mine lokaler i Charlottenlund og du får styr på din virksomhed.

Pris kr. 1499,- inkl. moms

Business clairvoyance i telefonen

Til dig, der vil spare tiden til transporten! Og så er det lige så effektivt som at være der selv.

Pris kr. 1499,- inkl. moms

Succes med clairvoyant rådgivning

   Hvordan foregår en session?

Jeg skal ikke vide noget om dig og din virksomhed, før du kommer til en session, så vores møde er som udgangspunkt uden forberedelse for dig. Jeg starter en session med at tage ordet og afleverer de informationer, jeg bliver præsenteret for.

Herefter kan du stille uddybende spørgsmål og spørge ind til de budskaber, du har modtaget i den første del af din session. Når du går fra vores møde, har du konkrete råd om, hvordan du kommer videre med din virksomhed.

Hvorfor vælge mig til business clairvoyance?

Du skal vælge mig, hvis der er ting, du ikke kan få til at fungere og hvis du ønsker at udvikle din virksomhed autentisk og i overensstemmelse med dig selv og dine værdier. Du skal også vælge mig, hvis du mener, at din virksomhed har større potentiale, end du får realiseret på nuværende tidspunkt og du derfor gerne vil have råd til, hvordan du får igangsat en positiv udvikling. Jeg kan også hjælpe dig, hvis det, du gør i dag, ikke virker for dig, da jeg kan komme med nye vinkler og tilgange, der kan give dig større succes med din virksomhed.

I modsætning til andre rådgivere, kender jeg dig ikke og jeg stiller ikke spørgsmål og komplicerer processen med lange undersøgelser og detaljer. I stedet finder jeg nogle konkrete svar og retninger igennem min clairvoyante tilgang.

Jeg har selv drevet selvstændig virksomhed siden 2015 og kender derfor til mange af de valg, du skal træffe som virksomhedsejer. Inden jeg blev selvstændig arbejdede jeg som rekrutterings- og virksomhedskonsulent og har derfor mange års erfaring med kontakt til virksomheder.

   Hvad koster en business clairvoyance?

Prisen for en clairvoyant business rådgivning er kr. 1499,- inkl. moms.

En business clairvoyance varer ca. 1 time og optages på lydfil, som sendes til dig efterfølgende.

Hvis du vælger en telefon session, ringer jeg dig op på det aftalte tidspunkt via et konferencesystem, der optager den fulde samtale.

Det var fantastisk som Paprika formåede at finde ind til det essentielle, og det som fylder i min virksomhed lige nu. Efter sessionen havde jeg et meget klart billede af, hvad jeg skal arbejde på for at tage min virksomhed til næste niveau, hvordan jeg bedst strukturerer mit arbejde så det også er i tråd med den person jeg er og jeg sad også tilbage med en stor optimisme for fremtiden.

Ditte HvidPsykolog

Vil du blive klogere på både dig selv og din virksomhed, så book en business clairvoyance hos Paprika. Jeg fik konkrete ideer og råd i forhold til udviklingen af min business, og indsigt i, hvilket kæmpe potentiale, der i virkeligheden er - hvis jeg vil. Jeg fik bekræftet, hvilke personlige kompetencer, jeg har, og som jeg også bruger som fagperson, og "beskrivelsen" var bare spot on. Jeg fik også indsigt i, hvad næste skridt for mig med fordel kan være i min rejse som selvstændig. Af hjertet tak til Paprika for en inspirerende og lærerig session!

Maja KramerBeauty by Kramer