Professionel karriere clairvoyance

Find din retning med clairvoyant karriererådgivning

Clairvoyant karriererådgivning er bl.a. en løsning for dig, der

  • søger et arbejdsliv med mere mening
  • ønsker støtte til at finde det job, der føles rigtigt for dig
  • vil have større glæde i dit arbejdsliv
  • har brug for bedre balance mellem dit arbejds- og privatliv

Og du vil gerne

  • yde en indsats for et bedre liv
  • skabe balance gennem aktiv handling
  • finde en genvej til et mere autentisk liv

Med en karriere clairvoyance får du brugbare bud på, hvordan du får det bedste ud af dine evner og kompetencer, så du kan skabe mere harmoni mellem den du er og det, du arbejder med. Jeg kan se, hvordan du kan bruge dig selv bedst muligt, så du får mere balance i dit arbejdsliv og i dit liv generelt.

Fordelen ved at bruge clairvoyance til at booste din karriere er, at du får løsninger, der er tilpasset det unikke i dig og at der altid er fokus på det, der er DIN vej.

Områder, der kan blive behandlet i en clairvoyant karriererådgivning, kan f.eks. være:

  • Hvordan du undgår stress
  • Hvordan du får et job, der matcher dig
  • Hvad du kan gøre for at fremme din karriere

– og naturligvis meget, meget mere, der er skræddersyet til dig og dine evner, så du bliver en bedre version af dig selv.

Med en karriere clairvoyance bliver du mere bevidst og bedre til at iagttage, hvordan du fremadrettet skaber balance og harmoni mellem dig selv og din karriere. Med en karriere clairvoyance tager du første skridt på vejen til at forene dit autentiske jeg med din karriere.

Det er meget forskelligt, hvordan mine klienter bruger en clairvoyant karriererådgivning. Nogle bruger det som en enkeltstående session til at få et kærligt skub i den rigtige retning og andre bruger det som et årligt boost til at justere og balancere dem selv og deres arbejdsliv.

Du kan vælge mellem 3 forskellige sessions:

Clairvoyant karriererådgivning – i Charlottenlund

Vi mødes personligt i mine lokaler ved Nørreport Station og du får styr på dine evner, kompetencer og muligheder, så du kan blive den bedste version af dig selv!

Pris kr. 1100,-

Clairvoyant karriererådgivning – i telefonen

Til dig, der er tidsbevidst! Du sparer transporten uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du vil blive overrasket over, at jeg får helt de samme informationer som ved et fysisk møde.

Pris kr. 1100,-

Clairvoyant karriererådgivning – i skoven

Vi mødes på Skodsborg Station og går i Jægersborg Hegn, mens du får en fuld clairvoyant karriererådgivning. Det er hyggeligt og det er sundt!
Husk praktisk påklædning!

Pris kr. 1100,-

Hvorfor vælge mig som clairvoyant rådgiver?

I mere end 15 år har jeg arbejdet med rekruttering og jobplacering, dels for danske bureauer og dels som virksomhedskonsulent i jobcentre og hos private aktører. Jeg har rådgivet et hav af virksomheder om ansættelser og fastholdelse af eksisterende medarbejdere og jeg har vejledt bunkevis af kandidater tilbage i job.

Mine samarbejdspartnere og kandidater har ofte sagt, at jeg kunne se muligheder og kompetencer, som andre konsulenter ikke kunne. Derfor opdagede jeg, at jeg havde særlige evner inden for det felt. Selv om jeg tidligere havde været skeptisk over for clairvoyance, besluttede jeg mig for at udfordre mig selv og tog derfor uddannelse til clairvoyant rådgiver. I dag trækker jeg på begge verdener i min rådgivning.

Clairvoyant Rådgivning hos Paprika Søndergaard

   Hvordan foregår en session?

Når en session starter, er det mig, der tager ordet. Jeg skal ikke vide noget om dig på forhånd, da jeg får de relevante informationer, når jeg stiller ind i clairvoyancen. Ofte kan jeg ”se”, hvor du er i dit liv og hvilke omstændigheder, du står i.

I løbet af den første del af din session, skal du blot be- eller afkræfte de informationer, jeg kommer med. I sidste del af vores møde, kan du stille spørgsmål og spørge ind til den information, jeg har delt med dig. Du vil gå fra mødet med konkrete råd om, hvordan du kommer videre fra, hvor du er nu.

   Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er et fransk ord og betyder ”klarsyn” og det forstås som åndelig vejledning. Helt tilbage i antikkens Grækenland og i det tidlige Egypten blev der gjort brug af åndelige vejledere til at rådgive konger og faraoer og der eksisterer fortællinger om medier i de fleste kulturer op gennem tiden.

Der har de senere år været en stor stigning i interessen for den spirituelle verden inden for karriere- og forretningsverden og mange taler åbent om, at de bruger clairvoyance som et redskab til at opnå bedre balance i deres liv.

Kendte personligheder som Christian Stadil, Erick Thürmer og Sanne Salomonsen taler åbent om at bruge det spirituelle og clairvoyante rådgivere til udvikling af dem selv og deres talenter.

Selv om der endnu ikke findes evidens for clairvoyance, er det et faktum, at der er mere mellem himmel og jord, end vi har viden om og kendskab til i dag. Når flere og flere mennesker viser interesse for den spirituelle verden, er det selvfølgelig fordi det kan give noget til deres personlige vej og deres succes i livet.

   Hvad koster en karriere clairvoyance?

Prisen for en karriereclairvoyance er kr. 1100,-.

En session varer ca. 1 time. Den optages på lydfil og sendes til dig efterfølgende.

Hvis du vælger en telefon session, ringer jeg dig op på det aftalte tidspunkt via et konferencesystem, der optager den fulde samtale.