Feminin healing

Er du klar til at omfavne din feminine essens og skabe balance i dit liv? Til at sætte dig selv fri?

At omfavne din feminine essens er at

  • – være i kontakt med din krop og det, den fortæller dig
  • – kunne mærke og udtrykke dine følelser
  • – turde lytte til og følge din indre stemme, din intuition

Din sande natur er at være i kontakt med din krop, i flow med dine følelser, kunne udtrykke dine behov og lytte til din intuition. Når du gør det, er din feminine essens og energi i balance. Og når du er i balance, er du i stand til at elske frit. Men måske er du udfordret på lige netop disse områder? Det er fordi, der er ubalance i din feminine kerne.

At omfavne din feminine essens er en transformerende rejse. En rejse, der går gennem kroppen, følelserne og intuitionen. En rejse, der er for dig, der ved, at du finder guldet ved at kigge indad. Ved at tage ansvar for at være den kvinde, du er. Og som ønsker at bidrage med at balancere verden gennem manifestation og healing af din feminine essens. Gennem kærlighed.

Hos mig kan du arbejde med healing af din feminine essens. Du kan arbejde med de følelser, der ikke er i flow. Med de dele af din krop, du ikke er i kontakt med. Med intuitionen, der er lukket ned til fordel for intellektet. Med din feminine væren. Med din urkraft.

Mange kvinder lever og agerer overvejende ud fra den maskuline energi. Det er formet og tillært gennem opvækst, familiemønstre, samfundsnormer og gennem den formødrene arv – de tidligere generationer af kvinder. De maskuline kvaliteter er dominerende i vores samfund og hører til normen. Konsekvensen er, at kvinder har mistet kontakt til deres feminine kvaliteter. Deres feminine essens. Deres kærlighedsevne. Og det skaber mistrivsel og udbrændthed. Det skaber stress. Hos kvinder.

Den feminine energi skal genkaldes og balanceres i hver enkelt af os. Fordi jeg ser, at den feminine energi er nøglen til at skabe balance og harmoni i hver enkelt af os. Og i verden som helhed. Gennem den feminine kærlighedsevne. Ved at hjælpe kvinder med at styrke deres feminine essens ønsker jeg at bidrage til en positiv forandring i verden.

ny tekstboks

Hvad får du ud det? 

Det, du får ud af at heale din feminine essens er at:

  • du kommer i kontakt med din krop og lærer at lytte til den. Hvad den har brug for og behov for og hvordan du får den til at trives optimalt
  • du bliver styrket i at udtrykke din følelser og det, der rører sig inden i dig. Uden at føle dig forkert. Uden skam. Uden magtesløshed.
  • du lærer at lytte til og stole på din intuition, din sjæls intelligens – så du kan guide dig selv gennem resten af dit liv

At favne din feminine kerne er en rejse, der får indflydelse på og transformerer hele dit liv. Dine relationer. Dine valg. Hele dit fundament og din måde at være i verden på. Det er inspirerende. Det er smukt. Det er at være med den, du er. Fordi det lige netop er i den feminine essens, du møder dit hele jeg og kan høre budskaberne fra din krop, dine følelser og din intuition.

Rammerne for en

feminin healing

“Feminin healing” foregår ved personligt fremmøde hos mig i Bagsværd.

I en session vil du opleve at komme i kontakt med det, som jeg kalder den feminine kerne. Det er kroppen, det er følelserne og det er din indre visdom.

Alle sessions starter med en samtale. Her taler vi om, hvilke udfordringer du har og den forandring, du gerne vil skabe i dit liv. Samtalen bruges til at fokusere energien.

Selve healingen foregår liggende og fuldt påklædt.

Varighed: Ca. 1½ time

Pris pr. session: kr. 1099,-

Pris for 3 sessions: kr. 2999,-

helende feminin energy der strømmer ud af hænderne
Hvorfor?

Derfor:

Ubalance i vores energisystem er årsag til mistrivsel, stress, sygdom og mange andre dårligdomme. At kvinder har mistet kontakten til kroppen og følelserne er en stor del af årsagen. For når noget stagnerer hindre det flow i energien. Ved at arbejde med din feminine essens og energi, kan du rette op på mange af disse ubalancer og skabe dig et sundere og gladere liv.

Når du healer din feminine kerne, gør du det først og fremmest for dig selv. For at blive hel. For at lande det rette sted i dit liv. For at tiltrække sunde relationer. Du tager ansvar for den, du er. Men du gør det også for verden og det samfund, du lever i. For når du healer dig selv, øger du din evne til at elske frit. Dermed bidrager du med mere kærlighed til verden.