Personlig clairvoyant rådgivning

Med en clairvoyant rådgivning får du klarhed, overblik og retning.

Det er dit liv, det handler om! En clairvoyance er personlig og giver dig svar på, hvordan du kan navigere i livet som den, du er, hvilke udfordringer du dealer med og hvordan du får dit lys til at shine endnu mere.

Alle kan have brug for en clairvoyant rådgivning! Fordi alle kan miste fokus, fordi alle kan være i tvivl om retningen og fordi alle kan stå over for store beslutninger, der er svære at træffe selv. Budskaberne i en clairvoyance er direkte og du får konkrete forslag og handlemuligheder og dermed hjælp til at komme videre.

En personlig clairvoyant rådgivning handler om dig og det, der er relevant i dit liv. Det kan f.eks. være job og karriere, kærlighed, bolig, personlig og spirituel udvikling m.m.

Personlig clairvoyance i Charlottenlund

Vi mødes på mit kontor i Charlottenlund og du får en personlig clairvoyant rådgivning med 100% fokus på dig, dine evner og talenter og din vej gennem livet!

Pris kr. 1099,- inkl. moms

Personlig telefonclairvoyance

Du sparer transporten uden at gå på kompromis med kvaliteten!
Sæt dig godt til rette i din yndlingsstol eller gå en tur i naturen og nyd, at denne time er med fuld fokus på dig!

Pris kr. 1099,- inkl. moms

Den rene clairvoyance skal ikke styres

Derfor formidler jeg de impulser, jeg modtager uden at tolke, styre eller be-stemme. Du skal derfor være forberedt på, at der kommer det, der er til dig og ikke altid det, du gerne vil høre. Nogle gange bliver vi bekræftet i det, vi tumler med og andre gange er det noget helt andet eller en helt anden vinkel. Det er bl.a. det, der gør clairvoyance så fantastisk – du kan aldrig vide på forhånd, hvad der kommer.

Nogle gange dukker der afdøde op i clairvoyancen. Afdøde giver sig til kende på forskellige måder og som oftest, er det muligt at beskrive dem og jeres relation. De kommer altid med kærlige hensigter og kan finde på at komme med gode råd til dig eller blot gøre opmærksom på deres eksistens. Det er altid op til dig, om du har lyst til at få formidlet kontakt til afdøde.

Udgangspunktet er dig

​En clairvoyant rådgivning er personlig og du bliver mødt der, hvor du er og med det, du er. Clairvoyancen støtter dig i din forståelse og accept af dig selv – både generelt og når du har brug for ekstra støtte og rådgivning.

Mit mål er, at du får mere mod til at være dig, til at følge dit hjerte – så du kan stå stærkt i dig selv! For når du er mere dig, så bidrager du med mere til verden.