Arrangementer

Feminin healing – arrangement for kvinder

Kommende arrangementer:

Onsdag den 27. marts kl. 18.30 – 21.30

Sted: Hos Norup, Roskildevej 46, Frederiksberg

Medbring: yogamåtte og tæppe

Link til billetter

Tiden omkring påske byder på nogle kraftfulde energier og denne aften har vi endnu fuldmånens energifelt med os. Det er derfor et fantastisk energifyldt tidspunkt at dykke dybt i kroppen, i det ubevidste og det intuitive i os.

Denne aften går vi på opdagelse i den feminine energi i hver enkelt af os. Workshoppen er sammensat af øvelser, der giver rig mulighed for at frigøre blokeringer og frisætte mere af dig.

Det kan du forvente:

🍀 Vi vækker kroppen gennem dans
🍀 Vi kontakter følelserne gennem åndedrættet
🍀 Vi aktiverer intuitionen med stemmen
🍀 Vi åbner hjertet med latter

Aftenen slutter med en guidet meditation og energiarbejde, der healer din feminine kerne.

Dette er en aften, hvor vi mødes i søsterskab og skaber et fælles rum til healing af vores feminine kerne. Det bliver levende, legende og sjovt og jeg vil elske at have dig med.

Workshoppen styrker dine feminine kvaliteter, så du opnår større balance mellem dine feminine og maskuline energier. Når du er balanceret i din energi, står du stærkere i dig selv.

Som kvinde inkarneret på jorden netop nu, er du kaldet til at heale dine feminine sår. Dem, der sidder i din krop og i dit energisystem, så du kan sætte dig selv og din feminine kraft fri. Derfor er der fokus på din feminine energi i denne workshop.

Jeg anbefaler behagelig påklædning.
Køb din billet her 

Vil du gerne holde din egen klarsynsaften?

Kontakt mig