Paprika Søndergaard

Om Paprika Søndergaard

“Min mission er at kalde kvinder hjem i deres feminine essens. Hjem i kroppen. Hjem i følelserne. Hjem i intuitionen. Det er vores sande natur. Det er vores urkraft.”

Paprika Søndergaard
Om Paprika Søndergaard

Overskriften på alt mit arbejde er “healing af den feminine essens”. I det arbejde, er der fokus på kvinder og på alt det, der blokerer den feminine energi. Det, der er blevet såret og forstyrret gennem livet og gennem din formødrende arv og som derfor ikke kommer til frit udtryk.

Grundlaget for mit arbejde kom i en spirituel rejse. Jeg blev vist, hvordan den feminine essens er blevet mishandlet og undertrykt igennem tider. Og hvordan denne mishandling og undertrykkelse har ødelagt kvindens sande kærlighedsevne. Evnen til at elske ubetinget. Rejsen viste mig  nødvendigheden af, at vi kvinder tager ansvar for at heale sig selv. Nødvendigheden af at slippe tidligere tiders energetiske påvirkninger af kroppen og følelserne. Så kærlighedsevnen kan genskabes. Genskabes, fordi det er den, der skal heale verden.

Den feminine energi er nøglen til at skabe balance og harmoni i verden. Ved at hjælpe kvinder med at styrke deres feminine essens ønsker jeg at bidrage til en positiv forandring i verden.

Søsterskab healer og derfor henvender jeg mig kun til kvinder. Det gør jeg, fordi jeg selv er kvinde og kender den feminine energi og dens rejse i kvindens krop. Det handler udelukkende om, at det er der, jeg har min force.

Både energimæssigt og sindsmæssigt påvirker og påvirkes vi af hinanden. Vi har indflydelse og vi influerer i langt større grad, end de fleste er bevidst om. Derfor kan vi som kvinde(r) til kvinde(r) i fællesskab arbejde med at skabe langt større forandringer end vi kan individuelt.

Sammen kan vi arbejde med at åben op for det ocean af muligheder, der ligger til os. Når vi ellers giver lov. Jeg tilbyder feminin healing som en del af vejen.

Min mission

Jeg hedder Paprika Søndergaard – og jeg har en mission!

Gennem et mangeårigt og intensivt arbejde med mig selv, er der specielt én ting, der står klart for mig: at det, jeg har arbejdet med, er det, der forbindes med den feminine energi – den feminine essens. Det er det, der er lagret i kroppen, fordi kroppen husker. Det er det, der er stagneret i følelserne, fordi jeg ikke blev mødt. Set. Forstået. Og jo mere, jeg er kommet i kontakt med kroppen og har tilladt følelserne at flyde, jo mere er jeg blevet herre – eller kvinde – over mit eget liv.

Netop det at lytte til kroppen og lade følelserne flyde frit er det, vi – især  som kvinder – har lært at gemme væk. Det, vi har lært at tøjle og undertrykke. For det meste for at gøre livet lettere for andre. I familien. I skolen. I samfundet.

Konsekvensen er, at vi lukker ned for os selv. Lukker ned for vores sande jeg – vores essens. Og især lukker vi ned for kærligheden. Den kærlighed, der er healende for os selv og for andre og som skaber balance mellem mænd og kvinder. I samfundet og i verden.

Vores liv, vores samfund og verden er ude af balance. Og det er den ubalance, jeg gerne vil bidrage til at genoprette. Og jeg ser, at det er kvinder og den feminine energi, der kan bidrage til en bedre balance. Ved at heale den feminine essens. Ved at tage ansvar for at være dem, vi er.

Mine kompetencer strækker sig langt ud over mine psykiske evner. Jeg har bl.a. flere terapeutiske kurser, en coaching uddannelse, certificeringer i personlighedstests og mange års erhvervserfaring med rekruttering og jobrådgivning, Og så er jeg vant til at facilitere mennesker i en udviklingsproces.

Jeg ved, at jeg gennem healing af den feminine essens kan bidrage med noget til dit liv. Spørgsmålet er, om du er parat?

Book en tid hos Paprika Søndergaard her.

Clairvoyant Rådgivning hos Paprika Søndergaard

CSR og støtteorganisationer

Vi har alle et ansvar, for at håndtere sociale, miljømæssige og etiske udfordringer i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar. Derfor vælger jeg aktivt at støtte organisationer og firmaer, der har til formål at løse disse udfordringer.

Plastik Nej Tak

Jeg støtter op om kampen mod plastikforurening, selvom det er umuligt at undgå plastik i et eller andet omfang. Med det sagt, så kan man altid gøre sit ved f.eks. at genanvende plastikaffald.

Miljøvenlig pakning

Jeg vælger forhandlere og samarbejdspartnere, der i størst mulig omfang anvender miljøvenlig pakning, og opfordrer dem ligeledes til at blive en del af projektet og støtte op omkring miljøvenlig pakning.