Clairvoyant i Nordsjælland

Paprika Søndergaard – Clairvoyant i Nordsjælland

Lokal clairvoyant i Nordsjælland

Clairvoyant rådgivning ved Paprika Søndergaard

Mit navn er Paprika Søndergaard, og jeg er en clairvoyant i Nordsjælland. Jeg tilbyder clairvoyant rådgivning til både privat og erhverv, og vi kan derfor nemt besøge hinanden, hvis du bor i Nordsjælland og omegn. Som clairvoyant tilbyder jeg dig særligt 3 ting, du kan se frem til.

Business clairvoyance

Til dig, der er selvstændig og vil:

 • skabe en virksomhed, der matcher dig og dine værdier
 • opbygge en virksomhed, der skaber balance i dit liv
 • udvikle virksomheden til dens fulde potentiale

Personlig clairvoyance

Et boost til dig, der:

 • Føler, du er gået i stå eller er i tvivl om retningen
 • Står i en situation, hvor du har brug for støtte og vejledning
 • Er nysgerrig på, hvad der ligger af muligheder til dig i fremtiden

Klarsynsaften

For dig, der:

 • Har brug for svar på noget aktuelt i dit liv
 • Står og mangler et skub i den rigtige retning
 • Blot er nysgerrig på, hvad clairvoyance er

Professionel clairvoyant i Nordsjælland

Jeg har arbejdet professionelt med clairvoyance til både private og erhverv siden 2015 . I en session går jeg tæt på dig eller din virksomhed, og du får svar på, hvordan du kan navigere i livet som den, du er, hvilke udfordringer du dealer med og hvordan du får dit lys til at shine endnu mere.

Alle kan have brug for en clairvoyant rådgivning! Fordi alle kan miste fokus, fordi alle kan være i tvivl om retningen og fordi alle kan stå over for store beslutninger, der er svære at træffe selv. I en session med mig, får du konkrete forslag, handlemuligheder samt værktøjer til at komme videre.

Jeg samler på glade klienter

Det siger de

Jeg kan på det varmeste anbefale Paprika. Har i dag fået en clairvoyance af hende. Og hun rammer spot on på det, der er væsentligt. Hun giver samtidig gode råd til, hvordan man kan arbejde med eventuelle problemstillinger. Meget, meget spændende.

ChristinaIndehaver af Christina Copty Terapi

Tusind tak skal du have, det var meget interessant. Jeg glæder mig til at genhøre sessionen.
Du ramte meget flot på hvem jeg er som person, det har jeg ikke prøvet så detaljeret før.
Jeg har godt nok fået noget at tænke over … og skal handle på.

Lone

Jeg fik jeg en clairvoyance af Paprika, som fortalte at jeg ville blive glad og motiveret af mit arbejde igen. Hun fortalte også, at jeg sikkert lige nu slet ikke ville kunne forestille mig det. Og jeg tænkte virkelig WHAT, da jeg hørte det. Men nu står jeg her 3 måneder efter og de sidste 4 uger har jeg hår-healet kunder, der på anbefaling er drysset ind for at prøve mine nyopdagede evner. Den ramte så rent den clairvoyance, alle de forandringer hun beskrev, blev serveret blidt så de var til at forholde sig til og 1-2- 3 så er de sket, som hun havde beskrevet det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger både med formidlingen og nøjagtigheden af budskabet.

KarinaAnmeldelse fra Google

Clairvoyant i Nordsjælland

Søger du en clairvoyant i Nordsjælland, kan du med fordel vælge en lokal clairvoyant, så du også har muligheden for at mødes med mig, hvis du skulle ønske det. Ønsker du ikke at mødes, eller er du ikke fra Nordsjælland, laver jeg også telefoniske clairvoyancer, så du altid har mulighed for at vælge det, som passer dig bedst.

Hvorfor vælge mig som clairvoyant?

Du skal vælge mig, hvis du åben for det spirituelle og gerne vil vokse som menneske. Hos mig er der nemlig fokus på, hvordan du kan udfolde endnu mere af dit potentiale og blive en endnu bedre udgave af dig selv. Det handler altså om DIG og hvad du har af muligheder i DIT liv.

Lås op for dit fulde potentiale

Hos mig er der fokus på, hvordan du kan udfolde endnu mere af dit potentiale, og blive en endnu bedre udgave af dig selv. Det handler altså om DIG og hvad du har af muligheder i DIT liv.

Nede på jorden

Måske har du hørt om eller kender allerede til clairvoyance, men syntes, det er en mærkelig verden? Hos mig er clairvoyant rådgivning helt nede på jorden. Du møder ikke noget okkult hos mig.

Ærlig clairvoyance

Hos mig er der ingen hokus pokus eller noget med småt. Jeg garanterer 100% ærlighed, og giver kun råd, der er konstruktive til dig. Du sikres trygge omgivelser, og du bliver altid taget seriøs.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Fortæl om dine tanker og udfordringer, så finder vi en løsning til dig.

Send e-mail
  Book et online møde hos Paprika

  Clairvoyant rådgivning ved Paprika Søndergaard

  Paprika Søndergaard

  Erfaren clairvoyant fokus på at skabe afklaring, indsigt og overblik i DIT liv!

  Jeg følger et etisk regelsæt

  Når jeg følger et etisk regelsæt, er det for at værne om dig som klient. Jeg har b.la. tavshedspligt, så alt hvad vi taler om, bliver i vores rum. Evt. optagelser bliver slettet, efter du har fået det tilsendt, så du altid kan føle dig sikker i vores samtale. Ved at følge 10 etiske regler, får du også et indblik i, hvad der er vigtigt for mig, når jeg udfører mit arbejde.

  Læs mere om de 10 etiske regler her.

   

  Hvad er clairvoyance?

  Clairvoyance er sammensat af to franske ord, clair og voir, som betyder ”klarsyn”. En clairvoyant kan indhente informationer om en ting, et menneske eller et sted ved hjælp klarsyn, klarfølelse og klarhørelse gennem udveksling af energi. Din energi og min energi.

  I clairvoyance er det mest brugte at arbejde med guider, åndelige vejledere, engle, afdøde og alt muligt andet. Hos mig handler clairvoyance om energi og om, at vi alle er en del af en fælles bevidsthed. Som clairvoyant sætter jeg stemme på det, du er og det, du også er. På den energi, der kalder indeni dig – jeg sætter ganske enkelt lyd på din egen indre stemme.

  Når vi alle er en del af en fælles energi eller kollektiv bevidsthed, så betyder det, at alt hvad jeg fortæller dig i en clairvoyance, allerede eksisterer i dig – enten i din bevidsthed eller i din underbevidsthed. Det er fristende at tro, at vi kan finde svarene udenfor os selv. Det kan vi ikke! Der er kun én af dig og du har allerede alt i dig. Det er det, vi allerede har i vores essens, vi skal bruge i vores liv – det er det, vi skal genopdage. Og hvis clairvoyance skal give mening, så er det kun ved at spejle det, der allerede er inden i dig, da det netop er det, du kan bruge konstruktivt i dit liv.

  Clairvoyant i Nordsjælland

  Leder du efter en dygtig clairvoyant i Nordsjælland, der kan give dig professionel clairvoyant rådgivning i en tryg, omsorgsfuld og kærlig atmosfære i Nordsjælland?I en session bliver du mødt der, hvor du er og med det, du er. Clairvoyancen støtter dig i din forståelse og accept af dig selv – både generelt og når du har brug for ekstra støtte og rådgivning. Mit mål er, at du får mere mod til at være dig, til at følge dit hjerte – så du kan stå stærkt i dig selv! For når du er mere dig, så bidrager du med mere til verden.

  Jeg kan tilbyde både Personlig Clairvoyance og Clairvoyant business rådgivning alt efter dine behov. En clairvoyant rådgivning kan give svar og afklaring på situationer, hvor tvivlen driller og retningen er uklar. Jeg hjælper dig med at finde den rette vej for dig.