Intuitiv coaching

Er du klar til at transformere dit liv?

Intuitiv coaching er for dig, der

 • drømmer om at stå i dit eget lys
 • ønsker at leve frit og autentisk som den kvinde, du er
 • ved, at du finder guldet ved at kigge indad
 • ønsker personlig og spirituel vækst

Og du vil gerne

 • yde en indsats for at komme hjem i dig selv
 • trænes i at lytte til din indre guidance
 • skabe balance gennem aktiv handling
 • være i livet som den, du er

Med intuitiv coaching arbejder vi med det, der forstyrrer kontakten til din feminine essens. Til din krop, dine følelser og din intuition. Du sætter mål og arbejder med det, der står i vejen, for at du kan integrere alt det, der er dig.

Min rolle er at holde dig på sporet og guide dig til at finde de svar, der passer lige nøjagtig til din unikke essens. Så du går den vej, der er DIN. Din rolle er at arbejde aktivt og kontinuerligt med de action-punkter, som du finder frem til ved hver session.

Fordelen ved at bruge intuitiv coaching er, at du finder løsninger, der er tilpasset dig og din kerne. Det unikke i dig. Og det kommer helt sikkert til at have positiv indflydelse på din selvtillid og selvværd som kvinde. Der er altid fokus på det, der er DIN vej.

Intuitiv coaching arbejder i et større perspektiv end almindelig coaching. Her inddrages det hele menneske og hele dit potentiale for at integrere hele dig. Du har allerede alt, du skal bruge i dig. Arbejdet i intuitiv coaching handler om at genopdage din feminine essens og det unikke dig.

En session eller et forløb starter der, hvor du har dine største udfordringer. De udfordringer kan f.eks. komme til udtryk i:

 • dine relationer
 • dit arbejdsliv
 • din personlige og spirituelle udvikling
 • din selvtillid og selvværd

– og naturligvis meget, meget mere alt efter, hvor du har dit fokus og dine udfordringer. Intuitiv coaching er et effektivt redskab til at aktivere din indre guidance og komme hjem i din feminine essens.

Du trænes i at blive mere bevidst om og lytte til din indre stemme. Det styrker dig, så du fremadrettet kan bruge din indre guidance som vejviser i dit liv. Du tager de første skridt på vejen til at leve autentisk og i overensstemmelse med din feminine essens og energi. Din feminine kerne.

Du kan bruge intuitiv coaching i et forløb eller som en enkeltstående session, hvis du står med en konkret udfordring.

Find den løsning, der passer dig: 

Intuitiv coaching – personligt

Vi mødes personligt hos mig i Bagsværd. Du trænes i at lytte til din indre visdom og genopdager din sande essens. Målet er, at du finder din vej med det unikke i dig!

Pris kr. 975,-

Intuitiv coaching online – via zoom

Til dig, der er tidsbevidst! Du sparer transporten uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg møder dig med nærvær og du får de samme resultater som ved et fysisk møde.

Pris kr. 975,-

Intuitiv coaching – som forløb

Her får du 5 x coaching, hvor du trænes intensivt i at lytte til din indre guidance. Du styrker din intuition og din autentiske essens. Forløbet er en investering for livet.

Pris kr. 4199,-

Hvorfor vælge mig som intuitiv coach?

Tiden inviterer til at rydde op i gamle tilstande. Den inviterer til, at vi transformerer det stivnede og fastfrosne. Tiden inviterer til, at vi rydder op i fortidens normer og tendenser og tager ansvar for at heale og manifestere vores smukke feminine essens og væren. Fordi det er der, vi finder det, vi er inkarneret her på jorden for at bidrage med. Det er der, vi bidrager til en bedre balance i verden. 
Igennem intuitiv coaching får du glæde af alle mine evner:
 • coaching, der gør dig bevidst om dig selv, dine mønstre og reaktioner
 • klarsyn, der ser dit fulde potentiale
 • healing, der frigør og løfter din energi
Som intuitiv coach hjælper jeg dig, der ønsker at gå ind i den nye tid via den indre vej. Med din feminine essens og alt det, der er dig.

Min erhvervserfaring tæller bl.a. mere end 15 års erfaring med at coache og rådgive mennesker i forandring. I dag forener jeg denne erfaring med mine spirituelle evner – fordi det giver størst mening at byde ind med hele mig og fordi det skaber de bedste resultater hos mine klienter. Du kan læse mere om mig her.

Clairvoyant Rådgivning hos Paprika Søndergaard

Hvordan foregår en intuitiv coaching?

I en intuitiv coaching mødes vi enten personligt eller via Zoom. En session starter med en samtale om, hvor du er mest udfordret med at stå i din egen essens. Og om, hvad du gerne vil opnå og hvilken retning, du gerne vil arbejde i. Herefter undersøger vi sammen, hvad der skal til for at bringe dig i mål. Vi går i dybden med det, der evt. hindrer dig i at nå derhen.

Du vil opleve, at der i den intuitiv coaching kan være opgaver eller opmærksomhedspunkter, som du skal tage ansvar for. Det vil sige, at du skal have fokus på dem indtil vi mødes næste gang.

Hvad er intuitiv coaching?

Intuitiv coaching adskiller sig fra almindelig coaching ved at arbejde ud fra et større perspektiv og integrere intuition og spiritualitet i din hverdagen.

Intuitivt og spirituelt

At leve intuitivt og spirituelt er i min optik at se samspillet mellem sig selv, andre og livet i et større perspektiv. At blive mere og mere bevidst om at det, der sker omkring dig, er en afspejling af det, der sker inden i dig. Og det er at arbejde med dig selv, fordi den spirituelle vej gør dig bevidst om, at det eneste du reelt kan ændre er din perception og reaktion – og at al forandring derfor starter hos dig selv.

Du er allerede og har altid været HEL. Og alt, hvad du møder på din vej, er en invitation til at se dybere i dig selv og genopdage denne helhed. Alt sker af en grund og med mulighed for at vokse og heale dig selv. Hvad andre før “gjorde mod dig” bliver på den spirituelle vej en bevidsthed om, at de “gør det for dig”. Det sker, når vi tager ansvaret hjem og lærer af det, vi kan lære af på vores vej.

Det er ikke nødvendigvis en nem vej. Men det er en invitation til at rydde op i alt det, der gemmer sig i dit indre og ubevidste og hindrer dig i at leve et frit og autentiske liv.

Hvad koster det?

Prisen for en enkelt session er kr. 975,-.

Prisen for et forløb på 5 sessions er kr. 4199,-.

En session varer ca. 1,5 time.

Når du vælger et forløb, starter vi hver session med at følge op på den forrige, så du bliver fulgt kontinuerligt i din udvikling.

Hvis du vælger en zoom session, får du tilsendt et link til zoom inden det aftalte tidspunkt.

Du er meget nærværende og til stede og indgyder ro. Din måde at afrunde sessionen på var helt fantastisk. Det kom bag på mig, at der også var healing og ’lyd’ til sidst. Jeg følte mig fuldstændig afslappet og i balance og kunne lige efter møde verden med: ’kom bare an’! Mødet gav mig en dyb kontakt med min inderste kerne og en indre styrke!

Merete Randrup

Jeg følte mig både mødt, forstået og rummet. Der var ikke noget der var forkert.
Jeg kunne trygt læne mig ind i mødet og turde at være sårbar, fordi jeg blev mødt og holdt.

Lisbeth Nielsen