Clairvoyant rådgivning

Professionel clairvoyant rådgivning for virksomheder og private.

Clairvoyance er udveksling af energi. Din energi og min energi. I den clairvoyante verden arbejdes der oftest med guider, åndelige hjælpere, engle og andre symboler. I min verden handler det om energi og om, at vi alle er en del af en fælles bevidsthed – enten bevidst eller ubevidst.

I en clairvoyant rådgivning stiller jeg skarpt på den energi, der kalder indeni dig. Jeg hjælper dig med at genopdage dig selv – og jeg sætter lyd på din egen indre intelligens, din indre stemme, så du kan navigere sikkert i et liv med medgang og modgang.

Hvad kan en clairvoyant rådgivning gøre for dig?

En helt del faktisk! En clairvoyant rådgivning kan give svar og afklaring på situationer, hvor tvivlen driller og retningen er uklar. Jeg hjælper dig med at finde den rette vej for dig.

Business clairvoyance

Til dig, der er selvstændig og vil:

  • Skabe en virksomhed, der matcher dig og dine værdier
  • Opbygge en virksomhed, der skaber balance i dit liv
  • Udvikle virksomheden til dens fulde potentiale

Personlig clairvoyance

Et boost til dig, der:

  • Føler, du er gået i stå eller er i tvivl om retningen
  • Står i en situation, hvor du har brug for støtte og vejledning
  • Er nysgerrig på, hvad der ligger af muligheder til dig i fremtiden

Du er i trygge hænder med en clairvoyant rådgivning

Jeg kan på det varmeste anbefale Paprika. Har i dag fået en clairvoyance af hende. Og hun rammer spot on på det, der er væsentligt. Hun giver samtidig gode råd til, hvordan man kan arbejde med eventuelle problemstillinger. Meget, meget spændende.

ChristinaIndehaver af Christina Copty Terapi

Tusind tak skal du have, det var meget interessant. Jeg glæder mig til at genhøre sessionen.
Du ramte meget flot på hvem jeg er som person, det har jeg ikke prøvet så detaljeret før.
Jeg har godt nok fået noget at tænke over … og skal handle på.

Lone

Jeg fik jeg en clairvoyance af Paprika, som fortalte at jeg ville blive glad og motiveret af mit arbejde igen. Hun fortalte også, at jeg sikkert lige nu slet ikke ville kunne forestille mig det. Og jeg tænkte virkelig WHAT, da jeg hørte det. Men nu står jeg her 3 måneder efter og de sidste 4 uger har jeg hår-healet kunder, der på anbefaling er drysset ind for at prøve mine nyopdagede evner. Den ramte så rent den clairvoyance, alle de forandringer hun beskrev, blev serveret blidt så de var til at forholde sig til og 1-2- 3 så er de sket, som hun havde beskrevet det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger både med formidlingen og nøjagtigheden af budskabet.

KarinaAnmeldelse fra Google

Tak for i går. Nu har jeg lyttet til linket, og er lige så begejstret i dag som i går. Syntes du er meget seriøs. Professionel, på den gode måde, hvor du også viser din person 👍🏻
Har stor glæde af dine budskaber, som gir genklang i mit indre. Tak ❤️

Lena

Lad mig præsentere …

Jeg hedder paprika – og jeg står stærkt i mig selv!

Man kan sagtens være spirituelt interesseret uden at være mærkelig – og sådan en er jeg! Jeg tror blot på, at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med vores blotte øje, men jeg gør mig ikke klog på, hvad det er.

Jeg tror også på, at vores sind indeholder uanede mængder af information og muligheder, og at vi alle er forbundet i en slags kollektiv bevidsthed. Netop derfor kan clairvoyant rådgivning lade sig gøre.

Jeg ved, at jeg gennem clairvoyance kan bidrage med noget til dig liv. Spørgsmålet er, om du er parat?

Clairvoyant Rådgivning hos Paprika Søndergaard

Hvordan foregår en clairvoyant rådgivning?

Du booker en session og du bestemmer selv, om vi skal mødes i mine lokaler i Charlottenlund eller tale sammen over telefonen Kvaliteten af clairvoyancen er den samme. Vores møde er helt uden forberedelse for dig.

I clairvoyancen får du svar og værktøjer, som du kan bruge til at styre gennem livet. Sessionen optages og sendes på lydfil til dig efterfølgende, så du til enhver tid kan lytte til det i dit eget tempo.

Succes med clairvoyant rådgivning
Clairvoyant rådgivning ved Paprika Søndergaard

Hvorfor vælge mig som clairvoyant?

Du skal vælge mig, hvis du åben for det spirituelle og gerne vil vokse som menneske. Hos mig er der nemlig fokus på, hvordan du kan udfolde endnu mere af dit potentiale og blive en endnu bedre udgave af dig selv. Det handler altså om DIG og hvad du har af muligheder i DIT liv.

Måske har du hørt om eller kender allerede til clairvoyance, men syntes, det er en mærkelig verden? Hos mig er clairvoyant rådgivning helt nede på jorden. Jeg er selv et menneske, der både står stabilt i mig selv og har en god jordforbindelse. Du møder ikke noget okkult hos mig.

Der kan være mange andre grunde til at vælge mig, men i bund og grund handler det om, hvad der er rigtigt for dig? Mærk efter i dig selv, om jeg er den rette for dig og kontakt mig gerne, hvis du har brug for yderligere afklaring.

Jeg følger et etisk regelsæt

Når jeg følger et etisk regelsæt, er det for at værne om dig som klient. Jeg har b.la. tavshedspligt, så alt hvad vi taler om, bliver i vores rum. Evt. optagelser bliver slettet, efter du har fået det tilsendt, så du altid kan føle dig sikker i vores samtale. Ved at følge 10 etiske regler, får du også et indblik i, hvad der er vigtigt for mig, når jeg udfører mit arbejde.

Læs mere om de 10 etiske regler her.

 

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er sammensat af to franske ord, clair og voir, som betyder ”klarsyn”. En clairvoyant kan indhente informationer om en ting, et menneske eller et sted ved hjælp klarsyn, klarfølelse og klarhørelse gennem udveksling af energi. Din energi og min energi.

I clairvoyance er det mest brugte at arbejde med guider, åndelige vejledere, engle, afdøde og alt muligt andet. Hos mig handler clairvoyance om energi og om, at vi alle er en del af en fælles bevidsthed. Som clairvoyant sætter jeg stemme på det, du er og det, du også er. På den energi, der kalder indeni dig – jeg sætter ganske enkelt lyd på din egen indre stemme.

Når vi alle er en del af en fælles energi eller kollektiv bevidsthed, så betyder det, at alt hvad jeg fortæller dig i en clairvoyance, allerede eksisterer i dig – enten i din bevidsthed eller i din underbevidsthed. Det er fristende at tro, at vi kan finde svarene udenfor os selv. Det kan vi ikke! Der er kun én af dig og du har allerede alt i dig. Det er det, vi allerede har i vores essens, vi skal bruge i vores liv – det er det, vi skal genopdage. Og hvis clairvoyance skal give mening, så er det kun ved at spejle det, der allerede er inden i dig, da det netop er det, du kan bruge konstruktivt i dit liv.