Clairvoyant rådgivning

Clairvoyant rådgiver

Professionel clairvoyant rådgivning til kvinder

Det er dit liv, det handler om! En personlig clairvoyance giver dig svar på, hvordan du kan navigere i livet som den, du er. Og også om, hvilke udfordringer du dealer med og hvordan du får dit lys til at shine endnu mere.

Alle kan have brug for en clairvoyant rådgivning! Fordi alle kan miste fokus. Fordi alle kan være i tvivl om retningen. Og fordi alle kan stå over for store beslutninger, der er svære at træffe selv. Budskaberne i en personlig clairvoyance er direkte. Du får konkrete forslag og handlemuligheder og dermed hjælp til at komme videre.

En personlig clairvoyant rådgivning handler om dig og det, der er relevant i dit liv. Det kan f.eks. være job og karriere, kærlighed, bolig, personlig og spirituel udvikling m.m.

Med en personlig clairvoyance får du klarhed, overblik og retning.

Det er dit liv, det handler om! En personlig clairvoyance giver dig svar på, hvordan du kan navigere i livet som den, du er. Og også om, hvilke udfordringer du dealer med og hvordan du får dit lys til at shine endnu mere.

Alle kan have brug for en clairvoyant rådgivning! Fordi alle kan miste fokus. Fordi alle kan være i tvivl om retningen. Og fordi alle kan stå over for store beslutninger, der er svære at træffe selv. Budskaberne i en personlig clairvoyance er direkte. Du får konkrete forslag og handlemuligheder og dermed hjælp til at komme videre.

En personlig clairvoyant rådgivning handler om dig og det, der er relevant i dit liv. Det kan f.eks. være job og karriere, kærlighed, bolig, personlig og spirituel udvikling m.m.

Det, der kalder i dig

Clairvoyance er udveksling af energi. Din energi og min energi. I en clairvoyant rådgivning arbejdes der oftest med guider, åndelige hjælpere, engle og andre symboler. Hos mig er det mere simpelt. Her handler det om energi og om, at vi alle er en del af en fælles bevidsthed. Og det er enten bevidst eller ubevidst.

I en clairvoyant rådgivning stiller jeg skarpt på den energi, der kalder indeni dig. Jeg hjælper dig med at genopdage dig selv. Og jeg sætter lyd på din egen indre intelligens, din indre stemme, så du kan navigere sikkert i et liv med medgang og modgang.

Hvis du er mere interesseret i at blive trænet i og blive bedre til at lytte til din egen indre stemme, så kig her.

Spirituel energi strømmer op fra lotus blomst

Hvad kan en clairvoyant rådgiver gøre for dig?

En hel del faktisk! En clairvoyant rådgiver kan give svar og afklaring på situationer, hvor tvivlen driller og retningen er uklar. Jeg hjælper dig med at finde den rette vej for dig.

Personlig clairvoyance

Vi mødes hos mig i Bagsværd, hvor du får en personlig clairvoyant rådgivning med 100% fokus på dig, dine evner og talenter og din vej gennem livet! Clairvoyancen optages og sendes til dig på lydfil efterfølgende.

Pris kr. 1299,- inkl. moms

Telefonclairvoyance

Du sparer transporten uden at gå på kompromis med kvaliteten!
Sæt dig godt til rette i din yndlingsstol eller gå en tur i naturen. Nyd en personlig clairvoyance med fuld fokus på dig! Sendes til dig på lydfil efterfølgende.

Pris kr. 1299,- inkl. moms

Du er i trygge hænder med en clairvoyant rådgivning

Jeg kan på det varmeste anbefale Paprika. Har i dag fået en clairvoyance af hende. Og hun rammer spot on på det, der er væsentligt. Hun giver samtidig gode råd til, hvordan man kan arbejde med eventuelle problemstillinger. Meget, meget spændende.

ChristinaIndehaver af Christina Copty Terapi

Tusind tak skal du have, det var meget interessant. Jeg glæder mig til at genhøre sessionen.
Du ramte meget flot på hvem jeg er som person, det har jeg ikke prøvet så detaljeret før.
Jeg har godt nok fået noget at tænke over … og skal handle på.

Lone

Jeg fik jeg en clairvoyance af Paprika, som fortalte at jeg ville blive glad og motiveret af mit arbejde igen. Hun fortalte også, at jeg sikkert lige nu slet ikke ville kunne forestille mig det. Og jeg tænkte virkelig WHAT, da jeg hørte det. Men nu står jeg her 3 måneder efter og de sidste 4 uger har jeg hår-healet kunder, der på anbefaling er drysset ind for at prøve mine nyopdagede evner. Den ramte så rent den clairvoyance, alle de forandringer hun beskrev, blev serveret blidt så de var til at forholde sig til og 1-2- 3 så er de sket, som hun havde beskrevet det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger både med formidlingen og nøjagtigheden af budskabet.

KarinaAnmeldelse fra Google

Tak for i går. Nu har jeg lyttet til linket, og er lige så begejstret i dag som i går. Syntes du er meget seriøs. Professionel, på den gode måde, hvor du også viser din person 👍🏻
Har stor glæde af dine budskaber, som gir genklang i mit indre. Tak ❤️

Lena

Jeg er clairvoyant…

Jeg hedder Paprika – og jeg clairvoyant rådgiver, seer, healer og coach.

Man kan sagtens være spirituelt interesseret uden at være mærkelig – og sådan en er jeg. Jeg tror blot på, at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med vores blotte øje. End videnskaben endnu har fået øje på. Men jeg gør mig ikke klog på, hvad det er.

Jeg tror også på, at vores sind indeholder uanede mængder af information og muligheder. Og jeg tror på, at vi alle er forbundet i en form for kollektiv bevidsthed. Netop derfor kan clairvoyant rådgivning lade sig gøre.

Jeg ved, at jeg gennem clairvoyant rådgivning kan bidrage med noget til dig liv. Spørgsmålet er, om du er parat?

Clairvoyant Rådgivning hos Paprika Søndergaard
Succes med clairvoyant rådgivning

Hvorfor vælge mig til clairvoyant rådgivning?

Du skal vælge mig som clairvoyant rådgiver, hvis du er åben for det spirituelle og gerne vil vokse som menneske. Hos mig er der nemlig fokus på, hvordan du kan udfolde endnu mere af dit potentiale og blive en endnu bedre udgave af dig selv. Det handler altså om DIG og hvad du har af muligheder i DIT liv.

Måske har du hørt om eller kender allerede til clairvoyance, men syntes, det er en mærkelig verden? Hos mig er clairvoyant rådgivning helt nede på jorden. Jeg er selv et menneske, der både står stabilt i mig selv og har en god jordforbindelse. Du møder ikke noget okkult hos mig.

Der kan være mange andre grunde til at vælge mig, men i bund og grund handler det om dig. Hvad er det rigtige for dig? Mærk efter i dig selv, om det er hos mig, du skal have en clairvoyant rådgivning. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for yderligere afklaring.

Hvordan foregår en session?

En clairvoyant rådgivning starter ved at du booker en session. Du bestemmer selv, om vi skal mødes hos mig eller tale sammen over telefonen. Kvaliteten af clairvoyancen er den samme. Vores møde er helt uden forberedelse for dig med mindre, du har specifikke spørgsmål, som du ønsker svar på.

I en clairvoyant rådgivning får du svar og værktøjer, som du kan bruge til at styre gennem livet. Sessionen optages og sendes på lydfil til dig efterfølgende, så du til enhver tid kan lytte til det i dit eget tempo.

Den rene clairvoyance skal ikke styres

Derfor formidler jeg de impulser, jeg modtager uden at tolke, styre eller bestemme. Du skal derfor være forberedt på, at der kommer det, der er til dig og ikke altid det, du gerne vil høre. Nogle gange bliver vi bekræftet i det, vi tumler med og andre gange er det noget helt andet eller en helt anden vinkel. Det er bl.a. det, der gør clairvoyance så fantastisk – du kan aldrig vide på forhånd, hvad der kommer.

I en clairvoyant rådgivning hos mig, er der fokus på DIG og DIN vej gennem livet. Nogle gange dukker der afdøde op i clairvoyancen, men det er langt fra hver gang. De dukker som regel op, hvis det er aktuelt for din nuværende situation og de kommer altid med kærlige hensigter. Det kan også være gode råd eller blot for at gøre opmærksom på deres eksistens. Det er altid op til dig, om du har lyst til at få formidlet kontakt til afdøde.

Jeg følger et etisk regelsæt

Jeg følger et etisk regelsæt, når jeg arbejder med clairvoyant rådgivning og det er for at værne om dig som klient. Jeg har b.la. tavshedspligt, så alt hvad vi taler om, bliver i vores rum. Evt. optagelser bliver slettet, efter du har fået det tilsendt, så du altid kan føle dig sikker i vores samtale. Jeg følger 10 etiske regler. Med dem får du indblik i, hvad der er vigtigt for mig, når jeg udfører mit arbejde med clairvoyant rådgivning.

Læs mere om de 10 etiske regler her.

 

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er sammensat af to franske ord, clair og voir, som betyder ”klarsyn”. En clairvoyant kan indhente informationer om en ting, et menneske eller et sted. Det sker gennem klarsyn, klarfølelse og klarhørelse og gennem udveksling af energi. Din energi og min energi.

I clairvoyant rådgivning er det mest brugte at arbejde med guider, åndelige vejledere, engle, afdøde og alt muligt andet. Hos mig handler clairvoyance om energi og om, at vi alle er en del af en fælles bevidsthed. I en clairvoyant rådgivning sætter jeg stemme på det, du er og det, du også er. På den energi, der kalder indeni dig – jeg sætter ganske enkelt lyd på din egen indre stemme.

Når vi alle er en del af en fælles energi eller kollektiv bevidsthed, så betyder det, at alt hvad jeg fortæller dig i en clairvoyant rådgivning, allerede eksisterer i dig. Enten i din bevidsthed eller i din underbevidsthed. Det er fristende at tro, at vi kan finde svarene udenfor os selv. Det kan vi ikke! Der er kun én af dig og du har allerede alt i dig. Det er det, vi allerede har i vores essens, vi skal bruge i vores liv. Det er det, vi skal genopdage. Og hvis clairvoyance skal give mening, så er det kun ved at spejle det, der allerede er inden i dig. For det er netop det, du kan bruge konstruktivt i dit liv.