Stress af og lyt

Stress af og lyt til din krop og dine følelser

Jeg tror på, at kroppen er langt klogere end vores rationelle sind. Og hvis du er stresset, har du glemt at lytte til dig selv. Lytte til din krop og lytte til dine følelser. Det er du ikke alene om. Godt 500.000 danskere oplever dagligt symptomer på alvorlig stress. Det er et tal, der fortæller, at vi har fortrængt evnen til at lytte indad.

Inden du bliver ramt af stress, har din krop talt til dig. Den har muligvis længe forsøgt at fortælle dig, at noget er off. Måske ved du det godt. Måske er du slet ikke bevidst om kroppens sprog. Det sidste er der en god grund til. Du har nemlig ikke lært det. Det, du har lært, er at bruge logikken og rationalet. Du har lært at bruge hovedet og betragte det hele udefra. Og du har lært at tillægge din krop og dine følelser mindre værdi.

Vejen tilbage i balance går gennem din krop og dine følelser.

Hvad har stress og feminin essens med hinanden at gøre?

En hel del, faktisk! Stress er en overbelastning. Det er en ubalance i dit energisystem og det skal løses ved at genskabe balancen. En væsentlig del af årsagen til stress blandt danske kvinder skyldes ubalance mellem de feminine og maskuline energier. Det er en ubalance mellem gøren (maskulin) og væren (feminin). Mellem præstation (maskulin) og overgivelse (feminin). Mellem intellektet (maskulin) og kroppen (feminin).

Din krop er en del af din feminine essens. Din krop er feminin. Og det at være til stede i kroppen, det er være nærværende, er en feminin kvalitet. Derfor har den feminine energi alt med stress at gøre. Fordi stress er fravær af nærvær.

At komme ned i kroppen kan trænes og læres. Og det at begynde at lytte til kroppen og kroppens sprog er en evne, der kan vise dig vej gennem resten af dit liv.

Du behøver ikke gøre det alene – vi kan gøre det sammen

Når du vælger at arbejde med ubalancer i dit energisystem sammen med mig, tilfører du værdifulde ressourcer til din personlige vækst. Jeg guider dig tilbage i balance og faciliterer din selvhealing. Det, der er svært at overskue, får struktur og du kommer i kontakt med din krop og dine følelser. Med den kontakt kan du navigere stærkere gennem livet.

I samarbejdet stiller jeg min energi og min bevidsthed til rådighed for DIN healing. Jeg støtter op omkring dig og skaber tryghed. Du behøver ikke gå alene igennem en stresset periode.

Hvordan foregår en feminin healing?

En feminin healing session foregår ved at du møder op hos mig i Bagsværd. I en session vil du opleve at komme i kontakt med det, jeg kalder din feminine kerne. Det er kroppen, det er følelserne og det er din indre visdom. Det inden i dig, der kender svarene.

En session starter altid med en samtale. I samtalen fokuseres på de udfordringer, du står med og de forandringer, du gerne vil skabe. Efter samtalen kommer du ned og ligge på en madras, og her benytter jeg flere tilgange og værktøjer til selve healingen:

Åndedrættet: Gennem åndedrættet skabes kontakt til krop og følelser og det, der rører sig i dig. Ved hjælp af åndedrættet aktiveres dine chakraer og blokeret energi frigøres.

Meridianbaner: Meridianbaner er energibaner, der bevæger sig gennem kroppen. Disse energibaner aktiveres via tryk og mulige blokeringer frigøres.

Guidning: Jeg guider dig ind i kroppens sprog, gennem dine følelser eller tilbage i fortiden alt efter, hvor din krop og dit sind vil hen. Guidningen giver dig værdifulde svar, som du kan bruge fremadrettet på at skabe ændringer.

Energiarbejde: I energiarbejdet sker der en balancering af dit energisystem. Jeg arbejder intuitivt og følger den energi, der er til stade i vores møde.

Når jeg holder rummet for dig, er alt tilladt. Du kan derfor komme i kontakt med de dybere lag i dig. Det, du har gemt væk. De steder, der kan være svære at gå hen alene. Det kræver mod at dykke ned i dybderne, men jeg ved, hvor healende det er, når du tør gøre det. Og jeg gør det gerne sammen med dig.

Varighed: ca. 1½ time

Pris pr. session: kr. 1099,-

Pris for 3 sessions: kr. 2999,-

Clairvoyant Rådgivning hos Paprika Søndergaard

Det er ikke din skyld  

Det kan være let at tro, at der er noget galt med dig, når stress rammer. Det er der ikke! Der er blot en ubalance og den kan du rette op på. Nutidens kvinder er i stor udstrækning opdraget til at ligne mænd. Til at agere som mænd, mene som mænd og leve som mænd. Vi og vores formødre har lært at læne os ind i de maskuline kvaliteter for at blive hørt og accepteret. Vi har lært at fungere på den maskuline energis præmisser for at blive respekteret i et patriarkalsk styret samfund.

Den kendsgerning kan du bruge til at få en bedre forståelse af, hvorfor der er ubalance i dit energisystem. Det er ganske enkelt fordi kvinder i stor udstrækning er plantet i et fundament, der ikke er deres naturlige. Og så kan du bruge det til at erkende og forstå, hvorfor det er så vigtigt, at tage dig selv alvorligt og begynde at læne dig mere ind i dine iboende feminine kvaliteter.

Du er ikke alene

I vores del af verden, er det let at føle sig alene. Og især når livet udfordrer eller du står over for en personlig krise, forstærkes følelsen af at være alene ofte. Men du behøver ikke at være alene om det. At søge hjælp til livets udfordringer er et tegn på styrke. Det er et tegn på, at du vil livet med alt, hvad det byder på. Det er tegne på, at du aktivt søger at genfinde balancen og vokse som menneske.

At tro, du skal klare det hele alene, kan forstærke krisens effekt og gøre det sværere at komme igennem. Du kan føle dig udmattet, frustreret og være usikker på din fremtid. Jeg tilbyder et rum, hvor du kan føle dig set og mødt. Hvor der er plads til det, der er. Det er et rum, hvor du kan finde overskud og tryghed til at se på kernen. Og finde svarene, som livet kommer med.

At søge hjælp er et modigt skridt mod at genopbygge og styrke dig selv. Det er en investering i dig selv og din egen fremtid. Jeg støtter dig på din rejse mod healing, så du ikke behøver at føle dig alene.

Når du healer dig selv…

Når du vælger at heale dig selv, dine mønstre, reaktioner og overbevisninger bidrager du til at heale verden. Og du giver du dig selv mulighed for at blive mere autentisk. For at blive mere dig. Du opnår større balance i både dit indre og ydre liv. Du begynder at stå mere i dig selv. I din kerne. Du bliver mere modstandsdygtig over for stress.

I din sande essens, er der en sund balance mellem dine feminine og maskuline energier og kvaliteter. Den sunde balance er fri af undertrykkelse, der er plads til alle følelser og kropslige udtryk. Den er din indre stemme og guider dig trygt gennem livet.

Når du står sikkert og stabilt i dig selv, stiller det nogle andre krav til dine omgivelser. Til dine medmennesker. Du giver dem mulighed for at forholde sig til hele dig og derved også til hele dem selv. Det er en invitation til deres vækst. Til deres mulighed for at vokse ind i autenticitet. Du inviterer dem til at vokse som mennesker og derved bidrager du også til at skabe balance i verden.

Vi kan gå vejen sammen

Selv om livet nogle gange kan føles udfordrende, er der altid en vej tilbage i balance. Ved at fokusere på personlig vækst, kan du bruge stress og andre udfordringer som muligheder. Se det som en del af livet, der giver dig mulighed for at vokse og styrke dig selv, din kerne og dit potentiale.

Når du vælger det mindset, giver du først og fremmest livets op- og nedture mening. Men du kommer også ud på den anden side både stærkere og mere forberedt på fremtidige udfordringer. Og du behøver ikke gå vejen alene. Vi kan gå den sammen.

Er du klar til at vokse som menneske?

CSR og støtteorganisationer

Vi har alle et ansvar, for at håndtere sociale, miljømæssige og etiske udfordringer i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar. Derfor vælger jeg aktivt at støtte organisationer og firmaer, der har til formål at løse disse udfordringer.

Plastik Nej Tak

Jeg støtter op om kampen mod plastikforurening, selvom det er umuligt at undgå plastik i et eller andet omfang. Med det sagt, så kan man altid gøre sit ved f.eks. at genanvende plastikaffald.

Miljøvenlig pakning

Jeg vælger forhandlere og samarbejdspartnere, der i størst mulig omfang anvender miljøvenlig pakning, og opfordrer dem ligeledes til at blive en del af projektet og støtte op omkring miljøvenlig pakning.